Online wedden ook nog niet legaal

Online wedden ook nog niet legaal

Net als het spelen van online gokspellen is ook het online wedden op sportwedstrijden nog niet toegestaan in Nederland. Alle bookmakers die momenteel dus hun online dienst aanbieden aan Nederlandse spelers doen dit zonder vergunning. Desondanks hebben vele tienduizenden Nederlanders in het verleden al eens een account geregistreerd bij een of meerdere aanbieders. Ontdek in dit artikel waarom veel mensen online wedden verkiezen boven het alom vertrouwde wedden via de Toto.

legaal online wedden

Waarom wedden Nederlanders online

Er zijn verschillende redenen waarom online wedden zo populair is. Wereldwijd beoefenen vele miljoenen mensen deze hobby en in heel veel landen is het vrij normaal dat je gokt op sportwedstrijden. Het hoort er gewoon bij. In Nederland bestaat de kans dat deze markt met de regulering van online gokken ook snel zal groeien. Helemaal als bookmakers reclame mogen maken en bijvoorbeeld sportclubs gaan sponsoren zal het aantal ‘wedders’ waarschijnlijk explosief stijgen. Maar wat maakt online wedden nou zo populair.

Online wedden heeft als grote voordeel dat je op ieder moment kunt inloggen bij je favoriete bookmaker en aldaar de honderden verschillende wedstrijden en quoteringen kunt bekijken. Het plaatsen van weddenschappen kan heel gemakkelijk en snel. En dankzij de grote online concurrentie kun je meestal profiteren van hele aantrekkelijk quoteringen (kansen) en bonussen. Bij online bookmakers is het aanbod aan sporten en wedstrijden ook veel groter dan normaal. Zo kun je alleen al uit tientallen verschillende sporten kiezen. En binnen deze sporten heb je vaak weer de keuze uit heel veel verschillende divisies en evenementen.

Tevens biedt online wedden de mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsen. Dit houdt in dat je tijdens de wedstrijden zelfs nog kunt inzetten. Dankzij mobiel wedden kan dit zelfs als je live bij de wedstrijd aanwezig bent.

Wat maakt wedden zo populair

Door geld in te zetten op een wedstrijd verhoog je de spanning van zo’n wedstrijd. Hoe meer je betrokken bent bij een club of een speler, hoe intenser de kijkervaring. Je moet het echt ervaren om te weten hoe het is. Op dit moment kun je als Nederlander echter alleen nog maar inzetten bij de Toto. Zodra de online kansspelmarkt echter vrij is gegeven zullen er snel nieuwe bookmakers op de markt verschijnen. Uiteraard zullen wij op onze site dan linkjes naar deze aanbieders plaatsen zodat ook jij snel een legaal een online weddenschap kunt afsluiten.